mizzizz

Hej jag älskar att det är 26 minus..

Snart ska jag börja springa mot bussen för att träffa Saga på stan. Känner mig inte direkt på topp men har varit hemma å varit sjuk hela veckan så nu orkar jag inte sitta hemma längre.

Måste komma ihåg att köpa en ny pincett för i morse när jag skulle plocka ögonbrynen så var den saten borta!!! Ja jag har PMS.. Och allt är fel å jobbigt..!

Nu ska jag springa iväg! Glöm inte att vi överlevde gårdagen och att det är två dagar kvar!!


Livet i inte lätt när det är svårt

Lika bra att blogga nu när jag har lite med ork..

Jag ligger hemma och är sjuk. Är jätte snorig och nässprayen som ska stoppa rinnsnuvan gör mig snorigare. Sen har jag ont i halsen och jätte mycket hosta som gör att hela kroppen gör ont när jag hostar. Sen har jag ÄCKLIGT hög feber.. Vår febertermometer funkar inte men om jag får gissa vad jag har så skulle jag nog säga 50 grader..! Nej men mår lite bättre nu men i måndags och tisdags hade jag nog över 40 i alla fall.

Har inte fått i mig mån mat heller för allt har känts äckligt eller smaklöst. Så har bara fått lega i sängen, knapra Alvedon emellan åt och dricka en massa vatten. Nu tänker jag kolla Criminal Minds och käka en tomat å dricka lite svartvinbärs-saft.


Förlåt för att jag inte bloggar..

Men mår helt hemskt..
Bloggar när jag har ork..


13 dagar kvar

Vet att jag inte har bloggat på länge! Men pluggningen och utmattningen tog över hand..

Bloggar mer när jag kommer hem! Nu ska jag springa iväg till bussen och åka in till stan där jag ska träffa Magda! Pusshej!


Fmf

Här sitter jag och lyssnar på lite bandit rock och käkar frukost! Kan inte bli mycket bättre nu 👍

Idag är det friluftsdag! Så min dag kommer se ut såhär ungefär: 9-10 so,10-12.30 lunch, 12.30-13.30 PSI
Så min dag kommer bli as grym! ;)


Snel hest, gick på fest, äta kaka, dricka lesk

Igår tog jag bussen ut på stan med Saga, Magda och Ellen. Vi gick runt där i någon timme, köpte mina sista julklappar och så gick vi till Waynes och fika :)

Sen tog jag bussen till Coop arena och jobbade!


Här får ni skeva bilder på mig och min (fina) mössa!

Usch vad kaaaaaallt! Minus 20 är för kallt! Och tänk att det kommer bli ännu kallare... Tänk februari/mars!! Nej usch jag får ångest..

Men det finns faktiskt ett plus med att det är så kallt..! Jag får ha min super fina älskade mössa! Min familj håller inte direkt med mig men jag älskar den 😃❤

Så nu väntar jag på att skolan ska börja och medans slänger jag upp några skeva bilder på mig och min mössa! ;)


Bara du, ingen annan

Har precis kollat klart pengarna på bordet med familjen. Alla sitter med en ipad eller dator och spelar och i pauserna myser vi och fikar kvälls fika. Har druckit två koppar te så är helt varm å mysig nu! Skönt för har gått runt och fryst hela kvällen.. :(

Nu ska jag kolla lite Jersey Shore tror nu! Sov gott alla mysisar <3


Min helg

I fredags åkte jag ut på stan med Magda och Saga. Hann bara hyra film så åkte Saga hem. Sen gick jag runt på stan med Magda. Köpte lite bling till mobilen, örhängen och två nagelack. På kvällen kollade jag Criminal Minds med Felicia.

På lördagen ställde jag alarm, gjorde mig i ordning och så hämtade Ellen och hennes mamma å mormor upp mig kring halv tolv. Vi for till Gymnasiebyn och var där in nån timme på öppet hus. Sen åkte jag och jobba, tråkigt nog.. Och på kvällen myste jag med familjen.

Igår började jag och Felicia kolla filmerna jag hade hyrt. Efter lunch åkte hela familjen ut på stan och kollade på julskyltningen. Passade på att köpa julklappar och peka på saker jag ville ha ;)

Nu ska jag fixa mig för skolan! Puss hej


Skeva bilder 123

Snart kommer Ellen och hennes mamma och hämtar upp mig så ska bi åka till gymnasiebyn! Sen blire att jobba så hörs förmodligen ikväll ;)


RSS 2.0