mizzizz

Fear nothing

Bion var super bra! Skådespelarna gjorde ett super bra jobb, speciellt huvudpersonerna :)
Efter bion började jag och Saga gå hem till mig. Det var as kallt.. Haha..

Nu på morgonen har vi kollat Criminal Minds. Annars har jag duschat, packat och snart ska vi börja åka till Överkalix för att fira påsken där.


Du gör mig galen

Tja tja bloggen! Den här skoldagen har varit mkt mkt bra! :D Jag och Saga har haft mycket kul, hehe..
Efter skolan fick vi skjuts in till stan av Sagas mamma. Vi gick runt och kolla i affärer, åt på Max, saga och Magda var på Yoga osv.

Sen när vi var på väg till Max kände vi lukten av popcorn, kände oss impulsiva och gick ner och boka bio biljetter. Så nu sitter vi på Max och väntar att filmen ska börja :)

Hoppas att vi alla kommer få ett bra lov! Puss puss

Bjuder på denna gamlingen ;):


Light a candle

Älskar tumblr!
Har suttit och fixat med det nu under kvällen :) följ mig: FunnyMarshmallow

Har tänt några ljus, gjort varma koppen och ska kolla Criminal minds, samtidigt blir det väl att göra lite engelska ;)


Nothing is impossible for a willing heart

Den här skoldagen har varit lite halv jobbig.. Tjafsade lite med lärarna.. Men det gick rätt bra på provet i alla fall!

Efter skolan satt jag kvar med Saga och took a walk down memory lane ;)


Love you like a love song

Igår efter skolan åkte jag in till stan för att träffa Saga och Magda. Magda gick dock rätt snabbt. Jag och Saga köpte glass och kolla runt i affärerna. Jag fick med mig två stora block ljus och super fina "fat" till dom :)

När jag kom hem gjorde jag inte så mycket annat än att plugga :)


LLL

Älskar verkligen söndagar!
Ska börja kolla sjunde säsongen av One Three Hill och äta polka glass. Sen blir det väl att plugga och sen får vi se vart dagen bär mig :)


Mitt nya, lilla och mysiga rum!

Så här ser då mitt rum ut :)
Efter att jag hade blivit klar tände jag ljus, åt banan chips, drack påskmust, kollade tv och myste på med lilla syster =')


Luleå vann!

Igår åkte jag då till Ikea med hela familjen. Köpte massa saker till mitt och Felicias rum, så på vägen hem satt vi och trängdes med ett bord och 65 påskägg ^^
Kring tre när vi kom hem började jag och Felicia på en gång byta rummen! Vilken var jobbigare än jag trodde.. Blev klar först halv åtta med mitt rum. Tog bara några pauser för att äta middag och äta glass å kolla hockey :)
Men det blev skit mysigt! Älskar små rum!


Mot Ikea!

-


Gladiatorerna

Shit vad jag älskar gladiatorerna! Kollar nu finalen med ett stort leende på läpparna. Knasen all the way!


Varsågod Magda!

Har nyss haft kemi prov, gick väl rätt ok! :) Har inte bloggat på länge för att allt har blivit lite rörigt. Allt händer på samma gång och då hamnar bloggen i skymundan.

Nu har jag i alla fall en ny design! Enkel, blå och super fin! Precis som jag vill ha det :D Det är för övrigt min lilla syster Felicia som har gjort den ;) Taaaack!


Day and night

Idag har det varit en riktigt bra dag! Även fast natten och morgonen var skit..

Efter skolan så stannade jag kvar med Saga ett tag vilket var super nice 👍 sen när jag kom hem och hade kolla på lite komiker åkte jag, mamma, pappa och Felicia till kvantum. Köpte en massa saker tills imorgon, fick välja frukosten tills imorgon och sånt!

Nu på kvällen har jag städat och gjort fint, kollat pll och pluggat lite :) nu tänker jag kolla film med lilla syster och sen försöka sova!


Biff

Igår efter skolan tog jag, Saga och Magda bussen in till stan. Vi gick runt i affärerna ett tag, åt sallad på Max och sen for vi och träna på inpuls! Efter två timmar där for Magda hem och Saga å jag gick till Max.

När jag kring nio kom hem kollade jag på Greys Anatomy och sen gick jag och la mig!


Måndag - Tisdag

Igår gjorde jag inte så mycket. Var rätt utmattad av skolan så kollade ännu mer Criminal Minds med Felicia!

Dagen har haft rätt blandade känslor. På ett bra sätt! Har varit så glad och det är mestadels tack vare min fina (galna, knasiga osv.) vän Ellen! =')

Har även haft ett nödvändigt och jobbigt samtal idag, men efter skolan reddes allt ut! Slutet gått allting gott! :D


Söndag

Gjorde mig redo inför skolan med att sova till tolv och lana Criminal minds resten dagen! Skönt!


Lördag

Jag och Saga ställde ett tidigt alarm för vi skulle upp på yoga men det blev inget med det.. Så vi somnade om. Sen när vi vaknat, käkat toast och fixat till oss åkte vi in till stan.

Gick runt där i några timmar, shoppa, fila och sånt. Kring tre tog vi bussen till arenan där vi sen jobbade på matchen. När det var slut gick vi till mig och kolla skräckfilm och sen for Saga hem kring nio/tio.


Fredag

Vaknade, kollade film, gjorde mig i ordning. Kring elva/tolv gick jag och Felicia ned till Coop Arena och åt där i restaurangen med pappa. Sen åkte vi och hyrde film och köpte lite gott.

Sen lämnade pappa av mig, Felicia och Mamma i stan där bi gick runt och kollade på vad vi önskar oss.

Sen kring fem kom Saga hit! Hon spenderade då natten här :)


Onsdag - torsdag

Då sov jag hos Magda med Ellen! Magda fick öppna några sena födelsedags presenter, vi kolla film, lyssna på musik, åt pizza, skämta med Magdas syrra osv osv. Sen gick vi till kiosk piraten och köpte lite godis :)

På morgonen åt vi gröt, choklad pudding och gjorde oss i ordning. Kring lunch skjutsade pappa hem mig och Ellen. Resten av dagen såg jag film och myste på.


RSS 2.0